Ons Aanbod

Een fonkelnieuwe bril, duurzame en comfortabele lenzen, stevige kinderbrillen en zomerse zonnebrillen… Als het gaat om kijkmode en maatwerkoplossingen, komt Optiek Daelman in het vizier.

Laat je verrassen door ons veelzijdig assortiment. Met zorg samengesteld voor jong en oud. Een fijne mix tussen creatief modern en tijdloos klassiek. Altijd vergezeld van correct en professioneel advies op maat van jouw ogen en leven.

Image

Brillen
__

Je nieuwe bril laat je schitteren. Een fijn montuurtje, een opvallend design of spetterende kleuren? Ervaar pure kwaliteit van de beste brilmerken op de markt.

Image

Zonnebrillen
__

Je zonnebril is een onmisbaar accessoire geworden. Optiek Daelman geeft stijladvies én zorgt ervoor dat je zonnebril efficiënt beschermt in alle omstandigheden.

Image

Kinderbrillen
__

Weg met saaie kinderbrillen! Vandaag de dag moet een kinderbril oerdegelijk zijn voor het gekste ravotplezier, maar ook zeer modebewust voor de trendsettende tieners.

Image

Lenzen
__

Ervaren lenzendrager? Dan vind je bij ons de kwaliteitslens die perfect bij je ogen past. Beginnende gebruiker? Dan helpen we je op weg met het unieke Start to Lens.

Image

Oogmeting
__

Een professionele oogmeting is de start van jouw vernieuwde kijk op de wereld. Met hightech apparatuur meten we je zicht tot in de kleinste details. Hoe?

Image

Oog- of oorarts nodig?
__

Onze gediplomeerde opticien en erkende optometrist helpt je vlot en professioneel verder. Maar soms heb je méér nodig. We verwijzen je door naar een oog- of oorarts wanneer dat nodig is in jouw situatie.

Image

Terugbetaling
__

Wist je dat kinderen en jongeren tot 18 jaar recht hebben op terugbetaling van hun bril via het RIZIV? Ook volwassenen genieten hiervan, onder bepaalde voorwaarden.