Dé brillentrends van dit najaar: welk montuur kies jij?

Ook tijdens de donkere maanden van het jaar schitter jij volop. Want de nieuwe herfst- en wintercollectie van bij ons heeft de knapste modellen voor je in petto. Ga ingetogen en klassiek, of kom modern fancy voor de dag. Jouw keuze, jouw stijl, jouw uitstraling. Héérlijk, toch? 

Ontdek samen met ons de 5 belangrijkste brillentrends van herfst en winter 2023/2024. Kom jouw favoriete montuur passen. En wandel helemaal gelukkig weer naar huis.

Dé 5 brillentrends najaar 2023/winter 2024

  1. Zware monturen

Met een dik montuur kan je alle kanten op. Zakelijk en serieus of blits en speels? Met een dik montuur spring je altijd in het oog – terwijl je geniet van uitmuntend draagcomfort.

  1. Size matters

Jazeker, jij pakt groots uit deze maanden. Want grote monturen in alle mogelijke kleuren zijn helemaal in. Het perfecte tegengif tegen de donkere maanden van het jaar.

  1. Safety first!

Een sportbril die bij je outfit past? Zeker, want monturen die geïnspireerd zijn op stoere sportswear vangen ieders blik. Beetje out-of-the-box – net als jij!

  1. Vlieg het leven in

Een tijdloze klassieker die ook in deze collectie goed vertegenwoordigd is: de aviator-bril. De typische pilotenbril is al enkele jaren helemaal terug. Fijn montuur errond, of mag het iets steviger? Laat je helemaal gaan!

  1. Eco-bewust

Het oog wil ook wel wat – maar ook de planeet mag meegenieten! Steeds meer merken lanceren duurzame brillen, gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Een streling voor het oog, zacht voor het milieu – perfect voor jouw outfit!

Kijken, passen, proberen en genieten!

Op het scherm zien al die brillen er geweldig uit. Gelukkig zijn ze in het echt nóg mooier. Kom langs, neem je tijd, probeer uit wat je wilt. Wie weet word je verliefd op de bril van je dromen!