Lensperience Days: 12 maart t.e.m. 15 maart ’24


“Contactlenzen … Wat zijn dat eigenlijk? En wat kan dit voor mij betekenen?”
“Goh, ik zou wel eens af en toe m’n bril willen aflaten, maar toch nog goed en comfortabel zien.
Kunnen lenzen me hierbij helpen?”
“Ik heb toch wel last van droge ogen, hooikoorts, …, maar zou toch ook wel contactlenzen willen
dragen. Kan dit?”


Deze vragen en andere worden tijdens onze eerste editie van de LENSPERIENCE DAYS behandeld. In samenwerking met onze contactlensleveranciers en -fabrikanten, met ALCON organiseren wij, speciaal
voor u, screening- en informatiesessies.


Gezien het aantal beperkte plaatsen wordt er tijdens de LENSPERIENCE DAYS op afspraak gewerkt. U kan uw plaatsje verzekeren door ons telefonisch te contacteren, of een afspraak in de winkel of per e mail te boeken.


PROGRAMMA: dinsdag 12 maart ‘24 t.e.m. vrijdag 15 maart ‘24

  • Dinsdag 12 maart ‘24: 9.00u – 16.00u: Screenings van het oog (*) en informatie m.b.t. de nieuwste “Water surface” technologie voor een verhoogd end-of-day comfort.
  • Woensdag 13 maart ‘24: 9.00u – 16.00u: Screenings van het oog (*) en extra informatiesessie om 13.30u “Jong geleerd is oud gedaan” of “hoe gaat u correct met uw lenzen om”
  • Donderdag 14 maart ‘24: 9.00u – 16.00u: Screenings van het oog (*) en 3 extra informatiesessies
    (11.00u / 13.30u / 15.00u — max. 10 personen per sessie) over “Compliance en het belang van goede lensvloeistoffen” i.s.m. Hilde Van Damme (Bausch & Lomb)
  • Vrijdag 15 maart ‘24: 9.00u – 16.00u: Screenings van het oog (*) en informatiesessies m.b.t. “Dual wear” van afwisselend maand- en daglenzen, maar ook betreffende myopie-management en myopieremmende oplossingen. Ontdek het nieuwe Total 1 en Total 30 gamma van Alcon, voor een comfortabel en langdurig lenzendragen, en MiSight daglenzen (Cooper Vision)ter beheersing van progressieve bijziendheid.


Wij nodigen u graag uit voor deze Lensperience days, waarbij u ook zeker een “friend” mag uitnodigen en meebrengen. Voor iedere deelnemer wordt een mooie goodiebag met o.a. gadgets en vouchers voor (trial) lenzen voorzien.

Schrijf je in!

Interesse? Schrijf u dan snel in om uw persoonlijke afspraak te verzekeren: T: 052/30 93 17 — E-mail: [email protected]


(*) Screening van het oog: eerste onderzoek van de oogstructuren in functie van geschiktheid om contactlenzen te dragen.